Als kinderen van school komen, en ouders na een drukke dag van hun werk ….. schoenen uit …. en hop daar liggen ze in een hoek, op of naast elkaar, waar je net niet over valt.

Een kast op maat, van vloer tot plafond, biedt de mogelijkheid om tijdens elk seizoen alle schoenen binnen handbereik te hebben, met een totaal overzicht. Uiteraard kan de berging van schoenen een deel uitmaken van een kastgeheel waar ook andere dingen worden opgeborgen, denk dan bijvoorbeeld aan een vestiairekast, een bergkast, een dressingkast, …  maar tevens kan zij ook volledig enkel en alleen voor schoenen en laarzen ingericht worden.

kast-leg-open-225×300
kast-leg-gesloten-225×300
vast-schoenrek-toonzaal-verticaal-200×300
laarzenhouder-beugel-beuken-blank-gelakt-haak-en-klem-staal-verchroomd_842.73.350_x01124498_

Heb je slechts een beperkte diepte?
Dan zijn verstelbare leggers de meest praktische oplossing. Ook hangbaren met ‘laarzenhouders’ kunnen hier geïntegreerd worden.  Vaste rekjes waarbij de schoenen schuin geplaatst worden,  hebben zelfs nog minder inbouwdiepte nodig.

uittrekbaar-schoenrek-VO-300×150
schoenrek-toonzaal-300×200

Beschik je over een ruimere diepte?
Dan zijn uittrekbare rekken,  waar je minimum 2 paar achter elkaar kan plaatsen, een handigheid om een dagelijks overzicht te houden voor het ganse gezin. Deze rekken zijn volledig aanpasbaar aan de breedte van de kast, en op  gelijke of verschillende afstanden van elkaar te plaatsen.

verticaal-schoenrek-450×437

Voor smalle kastdelen biedt het uittrekbaar schoenrek, met zijwaartse bevestiging een overzicht in één oogopslag.  Verschillende rekken kunnen naast elkaar geplaatst worden. Zo houdt ieder voor zich orde op zijn / haar rek.

Interesse naar ‘orde in huis’, bezoek onze toonzaal te Ekeren-Antwerpen, en overtuig u zelf van deze, en nog veel meer handige kastindelingen !