Kasten op maat

toonzaal 1-aanp
Maatkasten

Maatkasten zijn een onmisbaar product in de hedendaagse woning. Slaapkamers, kasten voor leefruimte,  vestiairekast, berging, garage, …. voor elke ruimte een oplossing met ingebouwde kasten !

Een uitgebreid gamma aan kastaccessoires zoals uittrekbare broeken- en dassenhouders, garderobeliften, schuiven, uittrekbare tabletten, … maken je maatkasten nog praktischer. Inbouwkasten onder schuine daken zijn natuurlijk ook geen probleem, waardoor elke ruimte ten volle benut kan worden.

Niets is standaard : In elke kamer maken we voor u de meest handige opstelling en indeling voor uw op maat gemaakte kasten, steeds met oog voor detail!

Elke ruimte wordt nuttig

Ga slim te werk en benut elke ruimte in uw huis met handige op maat gemaakte kasten. Met behulp van het e-book, dat wij gratis ter uw beschikking stellen, neem je alvast een goede start.

Magazine_Mockup-300px-min (1)

Heeft u een vraag of wilt u graag een
vrijblijvende offerte ontvangen?

Kasten op maat: de perfecte oplossing voor al uw opslagbehoeften

Als u op zoek bent naar op maat gemaakte kasten voor uw huis, dan bent u bij Meubelmakerij Van Den Heuvel aan het juiste adres. Wij bieden kasten op maat aan die altijd aan uw specifieke wensen en behoeften voldoen. Of u nu kasten nodig heeft voor uw slaapkamer, woonkamer, keuken, garage, berging of welke andere ruimte ook, wij maken wat u zoekt.

Maatwerk kasten voor uw slaapkamer

Bij het inrichten van uw slaapkamer, is opslag vaak een van de grootste zorgen. Met maatwerk kasten kunt u de ruimte optimaal benutten en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling creëren. Of u nu kasten nodig heeft voor uw kleding, schoenen of accessoires, wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van de perfecte oplossing voor uw slaapkamer.

Kasten op maat voor uw woonkamer

In uw woonkamer wilt u vaak zowel opbergruimte als esthetiek combineren. Kasten op maat gemaakt kunnen u hierbij helpen. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen om de perfecte opslagoplossing voor uw woonkamer te creëren

Kasten op maat voor uw keuken

Een georganiseerde keuken begint bij opslag. Met kasten op maat kunt u uw keukenmateriaal, potten en pannen op een efficiënte manier opbergen. Wij helpen u bij het ontwerpen van de perfecte oplossing die past bij uw wensen en behoeften.

Op maat gemaakte kasten die passen bij uw interieur

Als u kiest voor op maat gemaakte kasten, is het grote voordeel dat u er kunt voor zorgen dat uw kasten naadloos aansluiten bij uw interieur. Bij Meubelmakerij Van Den Heuvel bieden we een breed scala aan materialen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden om uit te kiezen. Of u nu houdt van modern, landelijk of klassiek, wij hebben wat u zoekt.

Kasten op maat gemaakt voor u

Bij Meubelmakerij Van Den Heuvel geloven we dat elke klant uniek is en daarom bieden wij kasten op maat aan die aan uw specifieke wensen en behoeften voldoen, inclusief kasten op maat laten maken. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie om te zetten in een opslagoplossing die perfect past bij hun huis en levensstijl.

Kosten van kasten op maat

Hoewel de kosten van kasten op maat afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder de grootte, keuze van de materialen en de mate van afwerking, kunnen we u verzekeren dat u bij Meubelmakerij Van Den Heuvel een betaalbare oplossing vindt voor uw behoeften en die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Nog niet overtuigd? Bezoek onze showroom. U kan steeds vrijblijvend onze showroom in Ekeren bezoeken waar we samen uw wensen en budget bespreken en u helpen bij het vinden van de perfecte opslagoplossing voor uw huis.

Veel gestelde vragen over kasten op maat

Wat zijn kasten op maat?

Kasten op maat zijn op maat gemaakte opslagoplossingen die specifiek zijn ontworpen en gebouwd om aan de behoeften van een individuele klant te voldoen.

Hoeveel kost het om kasten op maat te laten maken?

De kosten van kasten op maat variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte, materialen en afwerking. Neem contact op met Meubelmakerij Van Den Heuvel voor een gratis adviesgesprek en om een prijsopgave te krijgen voor uw specifieke opslagbehoeften.

Hoe lang duurt het om kasten op maat te laten maken?

De productietijd voor kasten op maat varieert afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp. Bij Meubelmakerij Van Den Heuvel zorgen we ervoor dat we uw opslagoplossing op tijd leveren zonder in te boeten op kwaliteit. We bepalen de leveringstermijn in onderling overleg.

Zijn kasten op maat duurder dan standaard kasten?

Kasten op maat zijn meestal duurder dan standaard kasten omdat ze specifiek zijn ontworpen en gebouwd om aan de behoeften van een individuele klant te voldoen. Bij Meubelmakerij Van Den Heuvel streven we ernaar om betaalbare maatwerkoplossingen aan te bieden die aan uw specifieke budget en wensen voldoen.

Kan ik mijn kasten op maat aanpassen?

Ja, bij Meubelmakerij Van Den Heuvel kunt u uw kasten op maat aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een specifieke kleur, afwerking of indeling, wij helpen u bij het vinden van de perfecte oplossing die past bij uw huis en levensstijl.

Conclusie

Als u op zoek bent naar hoogwaardige, stijlvolle opslagoplossingen die aan uw specifieke wensen en behoeften voldoen, dan zijn kasten op maat de perfecte keuze voor u. Bij Meubelmakerij Van Den Heuvel bieden we maatwerk kasten aan die perfect passen bij uw huis en levensstijl. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek om uw wensen en budget te bespreken en een opslagoplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet.